SOLFINS 3D SOLUTIONS DOO

Company Info
LAZAREVACKA 1 11040 BELGRADE
SRB


Phone : (381)011 369 2495
Web :

Company Description

Solfins 3D Solutions is a consulting company offering CAD/CAM software solutions, machine design services, engineering consulting, optimization of manufacturing processes, as well as CAD/CAM training.

SOLFINS 3D Solutions nudi CAD/CAM softverska rešenja, usluge mašinskog projektovanja, konsultantske usluge iz oblasti razvoja proizvoda i proizvodnih tehnologija. Takođe izvodimo specijalističke kurseve u našem centru za obuku i pomažemo polaznicima da polože međunardne sertifikate.

Business Partnership

General VAR Agreement

Value Proposition

In addition to 3DS’ superb software portfolio, our well-trained and versatile labor engineering team can ensure a smooth project flow and a product fitted to your specifications, as well as quality support during and after software implementation. 

Za sve naše klijente imamo dobro obučen i uigran tim za tehničku podršku. Naša osnovna ideja u poslu jeste da stvorimo radno okruženje u kome će svi zaposleni u Solfinsu biti zadovoljni, a svojim radom i zalaganjem trudimo se da to zadovoljstvo prenesemo na naše klijente. Prvoklasna tehnička podrška i iskustvo u implementaciji softvera su dodatna vrednost na neosporno kvalitetna softverska rešenja koja nudimo.

Partnership Level

Education Partnership

Education Program Partner

Contact

RADINOVIC,Nikola

+381113692495
nikola.radinovic@solfins.com