CENIT SRL

CENIT S.R.L.CENIT este partenerul care vă ajută să obțineți o transformare digitală de succes prin implementarea aplicațiilor software Dassault Systèmes,...

Contact Information

Company name: CENIT SRL

Company address: Bd. Poitiers nr. 16 Et. 3, zona A 700671 IASI , ROU

Website: http://www.cenit.com

Partner Overview

CENIT S.R.L.

CENIT este partenerul care vă ajută să obțineți o transformare digitală de succes prin implementarea aplicațiilor software Dassault Systèmes, înglobate în platforma 3DEXPERIENCE®, mediu avansat de colaborare ce integrează oameni, procese și informații, reducând astfel, erorile de design și producție.

Încă din anul 1988, CENIT a facilitat companii din întreaga lume să se dezvolte și să devină lideri în domeniul de activitate prin îmbunătățirea productivității și a gradului de competitivitate. Astăzi, CENIT este unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes, iar acest lucru ne permite să oferim clienților noștri cel mai vast portofoliu software CAD/CAM/CAE/PLM - Dassault Systèmes.

Partner Highlights

Value proposition  

Suntem experți în optimizarea proceselor operaționale, deținem cunoștinte tehnice în domeniile automotive, aerospațial, energie și echipamente industriale, iar de peste 25 de ani sprijinim partenerii din postura de consultant expert prin:
• Îmbunătățirea productivității;
• Scăderea costurilor de producție;
• Reducerea timpului de proiectare și dezvoltare;
• Îmbunătățirea calității produselor prin reducerea erorilor de proiectare și producție, implementând soluții integrate de top pentru:
• dezvoltarea produsului (proiectare 3D, 2D) – CATIA;
• simularea proceselor de fabricație – DELMIA;
• analiza cu element finit – SIMULIA;
• managementul proiectelor și al documentației tehnice - 3DEXPERIENCE®.
Alături de complexul portofoliu Dassault Systèmes, CENIT a dezvoltat propriile tool-uri integrate în soluțiile software Dassault Systèmes pentru automatizarea diferitelor procese tehnologice precum, electroeroziunea cu fir, programarea offline a roboților sau managementul eficient al licențelor software.

Programs

platinum level

Reselling, Implementation, and Training

ALEXE, Constantin-Adrian
+40755083387
a.alexe@cenit.com

Explore Partners solutions

Explore Customer and Partner Stories

More partners