Dassault Systèmes verhuist naar 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch, 5 oktober 2015 - Dassault Systèmes, de tweede grootste softwareleverancier van Europa, is vanuit Maarssen naar 's-Hertogenbosch verhuisd. Vanaf 28 september is het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd aan de Utopialaan 25, in hetzelfde gebouw als het vorig jaar overgenomen Nederlandse softwarebedrijf Quintiq. Daarmee zet Dassault Systèmes tevens de volgende stap richting het integreren van beide bedrijven.

3DEXPERIENCE-platform
De software en services van Dassault Systèmes worden al tientallen jaren gebruikt voor het ontwikkelen van innovaties in vrijwel elke marktsector. Variërend van de automobiel- en vliegtuigindustrie, tot en met diverse consumentenproducten, medische sector en retail. De afgelopen jaren is alle beschikbare functionaliteit geïntegreerd in het cloud-gebaseerde 3DEXPERIENCE-businessplatform. "Wij helpen bedrijven om samen met klanten en partners sneller onderscheidende innovaties te ontwikkelen. Dit doen we door innovatieprocessen te innoveren", zegt Dick Hissink, Sales Director Business Transformation en Geo Leader Benelux van Dassault Systèmes.

3D-printen, Internet of Things en smart cities
De eerste helft van 2015 is de omzet van Dassault Systèmes met zestien procent gegroeid, tot bijna € 1,37 miljard (IFRS, op basis van constante valuta). Het bedrijf verwacht de komende jaren succesvol te blijven groeien als gevolg van strategische investeringen op het gebied van 3D-printen, het Internet of Things en smart cities. "Vanuit het nieuwe Nederlandse kantoor op een A-locatie langs de A2, kunnen onze mensen beter inspelen op alle groeikansen in de Benelux", aldus Hissink. Hij geeft leiding aan drie verkoopteams, die zich richten op Business Transformation, Value Solutions en Professional Channel.