CENIT SRL

Company Info
STR SILVESTRU 152 700012 IASI
ROU


Phone : (040)332 430 574
Fax : (040)332 430 572
Web : http://www.cenit.com

Company Description

CENIT S.R.L.

CENIT este partenerul care vă ajută să obțineți o transformare digitală de succes prin implementarea aplicațiilor software Dassault Systèmes, înglobate în platforma 3DEXPERIENCE®, mediu avansat de colaborare ce integrează oameni, procese și informații, reducând astfel, erorile de design și producție.

Încă din anul 1988, CENIT a facilitat companii din întreaga lume să se dezvolte și să devină lideri în domeniul de activitate prin îmbunătățirea productivității și a gradului de competitivitate. Astăzi, CENIT este unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes, iar acest lucru ne permite să oferim clienților noștri cel mai vast portofoliu software CAD/CAM/CAE/PLM - Dassault Systèmes.

Business Partnership

General VAR Agreement

Value Proposition

Value proposition  

Suntem experți în optimizarea proceselor operaționale, deținem cunoștinte tehnice în domeniile automotive, aerospațial, energie și echipamente industriale, iar de peste 25 de ani sprijinim partenerii din postura de consultant expert prin:
• Îmbunătățirea productivității;
• Scăderea costurilor de producție;
• Reducerea timpului de proiectare și dezvoltare;
• Îmbunătățirea calității produselor prin reducerea erorilor de proiectare și producție, implementând soluții integrate de top pentru:
• dezvoltarea produsului (proiectare 3D, 2D) – CATIA;
• simularea proceselor de fabricație – DELMIA;
• analiza cu element finit – SIMULIA;
• managementul proiectelor și al documentației tehnice - 3DEXPERIENCE®.
Alături de complexul portofoliu Dassault Systèmes, CENIT a dezvoltat propriile tool-uri integrate în soluțiile software Dassault Systèmes pentru automatizarea diferitelor procese tehnologice precum, electroeroziunea cu fir, programarea offline a roboților sau managementul eficient al licențelor software.

Contact

ALEXE, Adrian
Manager
+40755083387
a.alexe@cenit.com

Partnership Level

Education Partnership

Education Program Partner

Value Proposition

CENIT oferă o gamă cuprinzătoare de programe de instruire în domeniile CAD/CAM/PLM. În calitate de specialiști recunoscuți în domeniul de consultanță și software, punem la dispoziția clienților noștri cursuri de instruire pentru CATIA, DELMIA, ENOVIA. La solicitarea dumneavoastră, experții noștri pot elabora un program de instruire adaptat cerințelor specifice companiei dumneavoastră.

În cadrul proceselor de instruire derulate, angajații CENIT îmbină experiența vastă în domeniul soluțiilor standard Dassault Systèmes, cu particularitățile specifice fiecărui segment de activitate. De aceea, Dassault Systèmes a atribuit companiei cea mai înaltă distincție în domeniul calității – statutul de „Gold Partner”.

Cursurile se pot desfășura, atât la sediul dumneavoastră, cât și online (web learning). 

Cursurile web learning le puteți urma cu ușurință din fața stației dumneavoastră de lucru.
Promovate sub denumirea CENIT Companion Learning Space, cursurile online se bazează pe conceptul foarte cunoscut și testat „Dassault Systèmes Companion” și sunt suplimentate cu suportul CENIT pentru o calitate premium.