Dassault Systèmes brengt klant-experiences tot leven in 3DEXPERIENCE omgevingen op CES 2016

's-Hertogenbosch, 26 november 2015 - Dassault Systèmes gaat op de International Consumer Electronics Show (CES) klant-experiences tot leven brengen in haar 3DEXPERIENCE omgeving. CES 2016 vindt plaats van 6 tot 9 januari in Las Vegas, Nevada. Dassault Systèmes' is te vinden op de 3D Printing-markt in de Sands Expo-hal.

Droom, creëer en leef
Dassault Systèmes nodigt innovators in de business en wetenschap uit voor een interactieve reis rond het thema 'Droom, creëer en leef', in het huidige experience-tijdperk. Bezoekers kunnen daar ervaren hoe het 3DEXPERIENCE-platform de manier van bedenken, ontwerpen, engineeren en produceren van innovatieve consumentenelektronica verandert. In het droomgebied ervaren bezoekers een 3D-toepassing voor het schetsen en tot leven brengen van ideeën, via een HTC virtual reality headset. Het creëren van onderscheidende producten wordt gedemonstreerd aan de hand van alle productontwikkelingsfasen, vanaf het eerste idee tot en met sales en marketing. Verder kunnen bezoekers ervaren hoe consumenten 3D-experiences beleven, door hun huis te personaliseren, met 3D-technologie te shoppen, of te navigeren door toekomstige slimme steden.

Revolutie in klant-experiences
Auto's, drones, smartphones, zorginnovaties, 3D-printing en het Internet of Things veroorzaken momenteel een revolutie in klant-experiences. Mogelijk gemaakt door 'wearables' en elektronica die producten, transportmiddelen en medische apparatuur slimmer maken. Om te anticiperen op de snelheid waarmee technische trends veranderen en nieuwe producten worden geïntroduceerd, zijn krachtige ontwerp-, engineering- en productieapplicaties nodig. Dassault Systèmes is de aanjager van digitale transformatie in high-tech en het benutten van de waarde die virtuele werelden kunnen toevoegen aan het simuleren van experiences in de echte wereld. Het 3DEXPERIENCE-platform helpt innovators nieuwe holistische experiences te creëren, die een duurzame impact hebben op mensen.

Innovaties voor de toekomst
"Geavanceerde sensoren en verbonden apparatuur transformeren de manier waarop mensen met hun omgeving interacteren", zegt Olivier Ribet, Vice President High-tech Industry, Dassault Systèmes. "CES is een perfect evenement om bedrijven, consumenten, designers, directies en producenten te laten zien hoe 3DEXPERIENCE-omgevingen de backbone vormen voor een nieuwe generatie verbonden consumentenelektronica. 3DEXPERIENCES presenteren de echte wereld tegenwoordig zo realistisch. En door de mogelijkheden voor creativiteit in design en experimenten laten ze zien hoe innovaties in de toekomst eruit zien en te gebruiken zijn."

Meer informatie over Dassault Systèmes' experiences voor de high-tech sector is te vinden op:
www.3ds.com/industries/high-tech/
Dassault Systèmes is op CES 2016 te vinden in de hallen A-C, op stand 72731.