CENIT SRL

Company Info
Str. Calea Chisinaului, Nr. 104-106 bis 700180 IASI ROM

Phone:+40 332 733 938
Fax:+40 332 430 572
Web: http://www.cenit.com

CENIT SRL

Companie independentă financiar în domeniul I.T. software şi consultanţă pentru procesele operative (sau economice) din industria prelucrătoare şi pentru furnizorii de servicii financiare.
 
Încă de la înfiinţare, în 1988, ne-am dezvoltat ca leader pe piaţă în domeniul software şi de consultanţă. Avem în întreaga lume un număr de 16 locaţii, în 6 ţări, pe 3 continente, cu un total de 700 de angajaţi.
 
Clienţii noştri ne apreciază drept partenerul lor inovativ în optimizarea continuă a proceselor operative din domeniul Product Lifecycle Management (PLM) şi Enterprise Information Management (EIM).
 
CENIT AG este o corporaţie listată în Prime Standard la Bursa de Valori Germană, cu sediul central în Stuttgart.
 
CENIT SRL a fost infiinţată la Iaşi în anul 2006. Īn prezent sprijinim clienţii din două locaţii: Iaşi şi Bucureşti.

 

Business Partnership

Value proposition

Luând în considerare circumstanțele specifice industriei, serviciile complete de consultanță oferitede CENIT ajută clienții noștri să își optimizeze și să administreze întregul ciclu de viață al produselor.
 
Începând cu instalarea și mentenanța sistemelor sau aplicațiilor PLM și până la personalizarea produselor Dassault Systèmes, în funcție de necesitățile fiecărui client;- de la recomandările în funcție de analizele de proces bazate pe abordări standard - şi până la dezvoltarea conceptelor eficiente de prezentare: experții CENIT sunt sursa unică pentru toate serviciile.

Experţii în consultanţă CENIT PLM, adaptează soluţiile standard oferite de Dassault Systemes la nevoile specifice companiei dumneavoastră. Analizele folosite sunt dezvoltate pe modele standard pentru a duce la o implementare eficientă, capabilă să răspundă cerințelor specifice fiecărei companii.
 
De la instalări de sistem şi personalizări, până la training şi suport continuu, CENIT oferă toate serviciile dintr-o singură sursă.

Contact

ALEXE,Constantin-Adrian

+40.755.083.387
a.alexe@cenit.de

Education Partnership

Contact

HENLE,Beatrice
Marketing Manager
+49 711 7825 3307
b.henle@cenit.de